Orari i Punës

Hëne - Shtunë | 09:00-12:00AM - 14:00-18:00PM

Thirrni tani: +383 44 700 125

myStyle™

Gjej stilin dhe ngjyren qe eshte e drejte per ju.Ky udhezues interaktive ju lejon te zgjidhni nje model
te aparatit te degjimit duke selektuar ngjyre dhe pastaj ta shini si duket ajo ne nje vesh.Te jeni i sigurt te kontrolloni ate nga nje shumellojshmeri e kendeve dhe nje veshtrim me te afert.