Orari i Punës

Hëne - Shtunë | 09:00-12:00AM - 14:00-18:00PM

Thirrni tani: +383 44 700 125

shërbimet mjekësore

Shërbimet mjekësore

Otorinolaringologjia

Ambulanca specialistike

 • Vizita specialistike e orl-se
 • Audiometrija
 • Pastrimi I veshve
 • Heqja e trupave te huaj nga hunda, veshi dhe fyti
 • Tamponata e perparme dhe e pasme e hundes

Kirurgjia e kokes dhe qafes

 • Operacioni I bajameve ne anestezion lokal
 • Operacioni I perdes se hundes
 • Operacioni I sinusit maksillar
 • Operacioni I polipeve te hundes
 • Operacioni I tumoreve ne fytyre dhe qafe

Estetika e veshit

 • Veshe te hapur anash, LLapushe
 • Asimetri apo keqformime te njerit ose te dy vesheve
 • Asimetri te palave te kercit te veshit

Estetika e hundes

Estetika kirurgjike e hundes rrespektivisht korrigjimi i gungёs , i majes qё shpesh shoqёrohet dhe me septum plastikё nё momentet kur referohen dhe probleme funksionale.

Aparata Degjimi

Aparata degjimi te kualitetit shume te larte me tekonlogjine e fundit te sofistikuar me mikroqip qe proceson 200bilion kalkulime ne sekond.
Gjithashtu garancion dhe mirmbajtje te aparatave te degjimit
Vertete nje ze natyral per ju!


+377 (44) 700-125


...ose plotëso formën në faqen e terminit:

MBUSHE FORMËN