Orari i Punës

Hëne - Shtunë | 09:00-12:00AM - 14:00-18:00PM

Thirrni tani: +383 44 700 125

Për ambulancën tonë

Specialistet dhe mjeket tone ofrojne nje shumellojshmeri te gjere te çrregullimeve dhe infeksioneve te veshit, hundes dhe fytit, trajtimin e tumoreve beninje dhe malinje te kokes dhe qafes, lendimet ne fytyre dhe manaxhimi i humbjes se degjimit, rikonstruktimi I hundes, operimi I bajameve dhe adenoideve, rinoplastika apo estetika e hundes, otoplastika apo estetika e veshit, operimi I sinuseve maksillar dhe perdes se hundes dhe I polipeve ne hunde.

Historiku

Qe nga Maji i vitit 1992 zyrtarisht filloi punen si ordinance e mjekesise se pergjithshme.Ordinanca quhej: Afrim Ajeti – Ordinanca e mjekesise se pergjithshme [Shendeti-Ferizaj]

Prej 14.05.1992 deri me tetor te vitit 1997.Gjate kesaj periudhe jane kryer nga mijera e mijera sherbime mjekesore nga mjekesia e pergjithshme, por jane bere edhe vizita shtepiake ne qytet si dhe fshatra perreth.

Ne fillim te kesaj periudhe ne ambulancen e mjekesise se pergjithshme Shendeti, punonin dy mjeke te praktikes se pergjithshme si dhe dy motra medicinale.

Gjate kesaj periudhe prej 1992-1997 ne kete ambulance kane kryer stazhin e praktikantit shume mjeke dhe teknik medicinal/infermiere, te cilet sot punojne ne institucione publike dhe private.

Prej dates 15 tetor 1997 ambulanca e mjekesise se pergjithshme merret vetem me semundjet e veshit, fytit dhe hundes.Me 10 korrik te vitit 2000 ndrrohet emri nga Ordinanca e mjekesise se pergjithshme ne Ambulanca specialistike e ORL-se SHENDETI e cila vazhdon ende te kete kete emer dhe te jete e licensuar nga Ministria e Shendetesise – Republika e Kosoves.

Nga viti 2000 perveq sherbimeve specialistike, jane bere me qindra operacione kirurgjike nga lemija e ORL-se.

ORL-SHENDETI qe nga data e fillimit te shtrirjes se veprimtarise medicinale ka 21 vjet pervoje pune!

 


+377 (44) 700-125


...ose plotëso formën në faqen e terminit:

MBUSHE FORMËN