Orari i Punës

Hëne - Shtunë | 09:00-12:00AM - 14:00-18:00PM

Thirrni tani: +383 44 700 125

Plotësoni formën e kontaktit per pyetje, sygjerime, kerkesa, termine qe keni per ne.Kerkesat e juaja do te mirren parasysh nga stafi yne dhe ju do te merrni nje pergjigje sa me shpejte qe te jete e mundur.
Astrit Bytyqi nr.:8
70000 Ferizaj
KOSOVE