Orari i Punës

Hëne - Shtunë | 09:00-12:00AM - 14:00-18:00PM

Thirrni tani: +383 44 700 125

Dec 25

Fishekzjarrët dhe Rënja e Dëgjimit: Njihuni me faktet

-Kur ne mendojmë ekspozimin potencial ndaj zhurmave të rrezikshme, shumica prej nesh mendojnë për muziken me zë të lartë, gjuejtja me armë zjarri ose ndoshta motorët reaktiv të aeroplanëve. Por, e keni ndonjëherë parasysh fishekzjarrët që mundë të jenë një rrezik për shëndetin e familjes tuaj ? Pavarësisht rritjes së kufizimeve ose ndalimit të përdorimit […]

Jul 6

Zhurma ne vesh

Zhurma ne veshë Tinitusi apo zhurma ne veshe referohet si tinguj te zhurmshem qe ndodhin ne njerin apo ne te dy veshet.Tingujt munde te jene me ze te but apo te larte, te holle apo te trashe.Te moshat e vjetra munde te jete si shenje qe paraqet renjen e degjimit. Shkaqet Rezultat i tinitusit apo […]

Jul 6

Marramendja

Marramendja Marramendja do te thote nje ndjesi e mosbalancimit.Ajo klasifikohet ne dy kategori ne vertigo qe eshte nje ndjenje e ndjesise se rrotullumit me humbje te balancit dhe ndjenja e renjes te fiket. Shkaqet Marramendja shpesh shkaktohet nga furnizimi i ulet i trurit me gjake qe munde te jete per shkak te presionit te ulet […]

Apr 27

Zhurma ne veshë dhe Marramendja

Ushtima ose zhurma ne veshë Tinitusi apo zhurma ne veshe referohet si tinguj te zhurmshem qe ndodhin ne njerin apo ne te dy veshet.Tingujt munde te jene me ze te but apo te larte, te holle apo te trashe.Te moshat e vjetra munde te jete si shenje qe paraqet renjen e degjimit. Shkaqet Rezultat i […]