Orari i Punës

Hëne - Shtunë | 09:00-12:00AM - 14:00-18:00PM

Thirrni tani: +383 44 700 125

Stilet

Cili stil i aparatit eshte me i miri per ju?

Stilet e aparatave te degjimit dallojne ne pamjen e tyre dhe si ata pershtaten ne veshet tuaj dhe ofrojne avatazhe te ndryshme ne varesi te madhesise, dizajnit dhe teknologjise se tyre.Shumica e stileve jane ne dispozicion me nje game te gjere ngjyrash qe i pershtaten nevojave tuaja.Ju se bashku me stafin tone profesional do te ju ndihmojne te zgjidhni stilin qe eshte i drejte per ju.

Frame Right

I hapur mbrapa veshit (BTE)

 • Aparat degjimi mbrapa veshit i vogel i lidhur me nje tub te holle qe drejton tingujt ne veshin tuaj
 • Lloji i hapur qe eshte shume i pershtatshem dhe diskret ka nje tingull me te natyrshem me me pak okluzion (ndjenja e veshit te bllokuar)
 • I pershtatshem per nje renje te lehta dhe te mesme per te moderuar frekuencat e larta te renjes se degjimit.

Frame Right

Mbrapa veshit me reciver ne kanal (CRT)

 • Ultra-t`vogla, te lehte, me nje stil elegant i afruar mbrapa veshit qe lidhet me veshin me nje te holle gati te padukshem
 • Folesi i vogel i aparatit ofron nje tingull cilesore
 • Perfitimet perfshijne me shume tingull natyral dhe me pak okluzion(ndjenja e veshit te bllokuar) se nje aparat tradicional mbas veshit

 

Frame Right

Mbrapa veshit (BTE)

 

 • I vendosur mbrapa veshit me nje ze te amplifikuar qe tingulli udheton permes tubit ne masen e personalizuar qe i pershtatet mire ne veshin tuaj.
 • Per shkak se jane me te medha, BTE munde te strehojne bateri te medha per jete me te gjate dhe amplifikim me te madh per njerezit me nje humbje me te rende te degjimit
 • Shumica jane te pajtueshme me paisjet ndihmese te degjimit dhe jane te pershtatshme per renje te rende dhe te thelle te degjimit

Frame Right

Mikro komplet ne kanal te veshit(micro CIC)

 • Aparat degjimi i bere me porosi
 • Ky aparat ultra-ivogel pershtatet shume brenda kanalit tuaj duke e bere ate te jete i padukshem
 • Pershkak qe mikrofoni eshte i vendosur ne pjesen e hapur te kanali te veshit, ky aparat ofron tingull me natyral dhe me kualitative
 • Te pershtatshem per humbje te degjimit te lehte dhe te mesme

 

Frame Right

Komplet ne kanal te veshit (CIC)

 • CIC-komplet ne kanal pershtatet thelle brenda kanalit te veshit duke u bere puthuajse i padukshem dhe shume i diskret.
 • Pershkak qe mikrofoni eshte i vendosur ne pjesen e hapur te kanali te veshit, ky aparat ofron tingull me natyral dhe me kualitative
 • Te pershtatshem per humbje te degjimit te lehte dhe te mesme

Frame Right

Brenda kanalit te veshit (ITC)

 • I bere specifik sipas kanalit te klientit pershtatet teresisht brenda kanalit te veshit, duke e bere ate veshtire te zbulohet
 • I pershtatshem per renje te lehte dhe te moderuar te degjimit.

 

Frame Right

Gjysem ne veshe (ITE)

 • I bere specifik sipas kanalit te klientit pershtatet teresisht brenda kanalit te veshit, duke siguruar performance optimale dhe rahati maksimale
 • I pershtatshem per humbje te mesme dhe te rende te degjimit

 

Frame Right

Komplet ne veshe (ITE)

 • I bere specifik sipas kanalit te klientit ku pershtatet sigurt dhe komforte ne veshe te jashtem duke e bere ate me te pershtatshem per njerezit ne levizje
 • Aparate brenda veshit (ITE) jane me te medhenjte qe vendosen brenda veshit. Duke qene te tille ata lejojne vendosjen e shume aksesoreve te aparatit, si potenciometer volumi, celes seksionimi, buton kembimi programesh, dy mikrofona etj.
 • Jane lehtesisht te manovrueshem edhe nga persona me aftesi te kufizuara manovrimi. Sic shihet edhe ne figure ata zene komplet kavitetin e konkes se veshit.
 • Lejojne permiresimin e nje game te madhe te renieve te degjimit duke perfshire edhe ato te renda.

 

Aparate Degjimi ne kanalSlide19 Slide22  Slide23Slide24

Aparate degjimi pas veshit

Slide37 Slide46