Orari i Punës

Hëne - Shtunë | 09:00-12:00AM - 14:00-18:00PM

Thirrni tani: +383 44 700 125

Aparate Degjimi

Moxi-Kiss-hearing-aid-1

Aparate Degjimi

Moxi Kiss™ eshte aparati degjimit i vogel i bukur qe tejkalon dukjen qe ka, duke ofruar performanc
te sofistikuar.Me Moxi Kiss, tingujt jan aq te natyrshem dhe te rehatshem sa qe ju thjeshte munde te harroni qe e keni te vendosur ate.

aparate degjimi

Gëzoni tingujt më besnik dhe më natyral

Mos u mashtroni nga madhesija e vogel e Moxi-t.Eshte teknologjia me avancuar qe punon se bashku
per te nxjerre ne pah cilesine e tingujve in jeten tuaj.Zera.Biseda.Te qeshurat.Muziken.

Tinguj të qartë kudo që shkoni

Me Moxi ju munde te jetoni duke shijuar tingujt natyral.Pa Sherr
Moxi vazhdimisht monitoron situaten tuaj dhe pershtat parametrat automatikisht per te siguruar
qartesi te folurit dhe rahati nga zhurmat ne qdo situate

aparate degjimi

Moxi Kiss E

Moxi Kiss E eshte niveli bazike apo i pare me opcionet e pranueshme.

Moxi Kiss 6

Moxi Kiss 6 eshte per klientet te cilet bashkeveprojne me pak ne mjediset me te qeta por qe ende munde te perfitojne nga teknologjia pa tela.

Moxi Kiss 12

Moxi Kiss 12 ka performance automatike te avancuar duke dhene cilesi superiore te tingullit per klientet te cilet kane jetese aktive.

Moxi Kiss 20

Moxi Kiss 20 ka performancen me te peparuar automatike qe ofron cilesi te jashtezakonshme te zerit per klientet qe shpesh gjejne veten ne situata te veshtira degjimi.

Moxi Kiss Pro

Moxi kiss Pro eshte nje aparat degjimi premium duke shfaqur teknologjine me te sofistikuar automatike ku e ben biseden e lehte per te kuptuar edhe ne mjedise sfiduese degjimi

Performanca:

feautresmoxikiss