Orari i Punës

Hëne - Shtunë | 09:00-12:00AM - 14:00-18:00PM

Thirrni tani: +383 44 700 125

UNITRON

aparate degjimi

Quantum™ eshte plotesisht nje brez i ri automatik i instrumenteve degjimit nga Unitron qe ju lejon te perjetoni nje degjim shume natyral dhe te lehte, i pamundimshëm.Kudo qe te jeni

Tinguj të qartë në bisedë kudo që të shkoni

Me Quantum ju mund të lëvizin gjatë jetës duke shijuar tingujt natyrore. Pa sherr. Quantum vazhdimisht monitoron situatën tuaj të dëgjimit dhe rregullon cilësimet automatikisht për të siguruar qartësi fjalës dhe rehati në çdo situatë me zhurmë .

Frame Right

Avantazhi Quantum

 • Tipar i veqant qe ju lejon te degjoni zerin e qarte te thirresit tuaj ne te dy veshet pa qene nevoja per ndonjeshtese te veqant
 • Riprodhim stereofonik[stereo] Premium pa tel direkt nga TV ne aparatin e degjimit
 • Programet dhe rregullimet e volumit munde te behen ne dy aparatat e degjimit ne te njejten kohe
 • Vendosja e preferencave jane te ruajtura. Lidhet me vale pa tela me paisje – Mp3 Player, telefonat celulare dhe FM sisteme

Performanca:

aparata degjimi

aparata degjimi
Moxi™ eshte aparati degjimit i vogel i bukur qe tejkalon dukjen qe ka, duke ofruar performanc
te sofistikuar.Me Moxi, tingujt jan aq te natyrshem dhe te rehatshem sa qe ju thjeshte munde te harroni qe e keni te vendosur ate.

Gëzoni tingujt më besnik dhe më natyral

Mos u mashtroni nga madhesija e vogel e Moxi-t.Eshte teknologjia me avancuar qe punon se bashku
per te nxjerre ne pah cilesine e tingujve in jeten tuaj.Zera.Biseda.Te qeshurat.Muziken.

Tinguj të qartë kudo që shkoni

Me Moxi ju munde te jetoni duke shijuar tingujt natyral.Pa Sherr
Moxi vazhdimisht monitoron situaten tuaj dhe pershtat parametrat automatikisht per te siguruar
qartesi te folurit dhe rahati nga zhurmat ne qdo situate

Performanca:

aparata degjimi

Njihuni me MAX

Max™ eshte nje SuperFuqi,aparat degjimi i projektuar me vendosmeri per ata qe kane nevoje me se shumti ne rastet kur kemi nje humbje te thelle te degjimit.

Frame Right

Max të kuptuarit Max vetëdije

Degjoni me shume tinguj

Max kalon tingujt e të folurit larg nga zonat ku dëgjim juaj është më i dëmtuara dhe në varg
ku ju mund të dëgjoni ata.

Vendos fjalimin në qendër të vëmendjes

Automatikisht perjeton kuptim me te mire te fjalimit pa hequr dore ne vetedijen e tingujve te perditshem

Dëgjim pa fishkëllimë

Max ju jep te gjithëe fuqinë që ju duhet pa u bezdisur nga fishkëllimat

Vetëdije e qetë

Max ul papritur tingujt me zë të lartë në një nivel më të rehatshëm për ju pa e ndërprerë vetëdijen.

Gëzo përdorimin e telefonit përsëri

Automatikisht degjoni zerin e qarte ne telefonin tuaj ne te dy veshet pa qene nevoja per ndonje shtese te veqant

Performanca:

aparata degjimi

AUDIOSERVICE

aparate degjimi

Produktet Nova 2 jane nje game e fuqishme e sistemeve themelore te degjimit me karakteristika te nivelit te teknologjise 2.

Me Quantum ju mund të lëvizin gjatë jetës duke shijuar tingujt natyrore. Pa sherr. Quantum vazhdimisht monitoron situatën tuaj të dëgjimit dhe rregullon cilësimet automatikisht për të siguruar qartësi fjalës dhe rehati në çdo situatë me zhurmë .

Avantazhi Nova 2

 • BTE i vogel me madhesi te baterise 13
 • Butoni i programit
 • Kontrollimi i zërit
 • Sistem bazik 2 kanalesh
 • 3 programe te degjimit
 • Direksional
 • Omni-Direksional
 • Reduktimi i zhurmes ne menyre adaptive

Performanca:

aparate degjimi

aparate degjimi

Gjenerata e produkteve MEZZO 4 te le pershtypje me nje raport terheqes te qmimeve dhe performances. Modeli DUO-prapa-veshit ofron mundesi te ndryshme individuale te aparatit te degjimit me nje dizajn te pershtatshem modern.

Gëzoni tingujt me nje qmim atraktiv

Avantazhi Mezzo 4 HP

 • High-Power-BTE me madhësi të baterisë 675
 • Butoni i programit
 • Kontrollimi i zërit
 • 4 kanale frekuencore
 • 3 programe te degjimit
 • Managjimi i zhurmes
 • Omni-Direksional
 • Fushëveprimi Audio sistem multi-mikrofon
 • Sistemi anti-reagime 2.0

Performanca:

aparatedegjimi

mezzo4hp

Njihuni me Mezzo 4 HP

Sistemet degjimore te linjes mezzo 4 paraqesin nje raport terheqes te qmimeve dhe te performances. HP i fuqishem pas veshit eshte nje sistem i degjimit qe ofron mbeshtetje ideale per humbje te thelle te degjimit.

Frame Right

Aparat i fuqishëm

Avantazhi Mezzo 4 HP

 • High-Power-BTE me madhësi të baterisë 675
 • Butoni i programit
 • Kontrollimi i zërit
 • 4 kanale frekuencore
 • 3 programe te degjimit
 • Managjimi i zhurmes
 • Omni-Direksional
 • Fushëveprimi Audio sistem multi-mikrofon
 • Sistemi anti-reagime 2.0

Performanca:

mezzo4hp

unitron

logo-lo