Orari i Punës

Hëne - Shtunë | 09:00-12:00AM - 14:00-18:00PM

Thirrni tani: +383 44 700 125

cakto terminin

Cakto Takimin

Ne ju mundsojme qe permes webfaqes dhe kontaktit te jeni ne kontakt me ne per qdo gje qe munde te ju interesoj andaj perdori shenimet e meposhtme apo mbushe formen per caktim te terminit:


+383 (44) 700-125

…ose plotëso formën në faqen e terminit:
Mbushe Formën

stafi mjekesore

Njoftohu me stafin

Gjithmonë në shërbim të pacientave për zgjidhjen e kerkesave dhe nevoja të tyre me nje trajtim shumë modest për të gjithë.
orl-shendeti
Për Ne

facebook
twitter