fbpx

Orari i Punës

Hëne - Shtunë | 09:00-12:00AM - 14:00-18:00PM

Thirrni tani: +383 290 320 030

Dr.Afrim Ajeti

Otorinolaringolog – Kirurg i kokes dhe qafes, Themelues i ordinances specialistike ORL-Shëndeti.

Dr.Sami Spahiu

Dr.Sami Spahiu Anesteziolog, Mjekim Intenziv

Lumnije Ajeti

Moter medicinale, Asistente ne operacionet kirurgjike

Syzana Morina

Ndihmese e motres medicinale

+33 (0) 9399 7987
office@medica.com


...or fill in the form on our Appointments page:

FILL IN THE FORM