fbpx

Orari i Punës

Hëne - Shtunë | 09:00-12:00AM - 14:00-18:00PM

Thirrni tani: +383 290 320 030

Mar 3

Anestezioni lokal

Anestezioni lokal Eshte pandjeshmeri e perkohshme per dhimbje ( analgjezi) e shkaktuar me substanca kimike. Per dallim prej anestezionit te pergjithshem ku pacienti eshte ne gjume, anestezioni lokal nuk ka efekt ne vigjilence dhe vetedije. Analgjezioni arrihet duke injektuar sasi te vogla te substancave kimike qe veprojne ne strukturat nervore dhe pengojne transmetimin e stimujve […]

Feb 27

Zhurmat e veshëve

Statistikat tregojne qe 17 % e popullsise boterore degjojne tinguj qe ne fakt nuk ekzistojne. Ata vuajne nga nje gjendje qe ne mjeksi quhet Tinnitus. Kjo fjale e ka origjinen nga latinishtja dhe do te thote tringellim. Ne pergjithesi menyrat e ankimit ndaj zhurmave ne vesh jane te ndryshme; dikush e pershkruan si tringellim zileje, […]