fbpx

Orari i Punës

Hëne - Shtunë | 09:00-12:00AM - 14:00-18:00PM

Thirrni tani: +383 44 700 125

Apr 27

Zhurma ne veshë dhe Marramendja

Ushtima ose zhurma ne veshë Tinitusi apo zhurma ne veshe referohet si tinguj te zhurmshem qe ndodhin ne njerin apo ne te dy veshet.Tingujt munde te jene me ze te but apo te larte, te holle apo te trashe.Te moshat e vjetra munde te jete si shenje qe paraqet renjen e degjimit. Shkaqet Rezultat i […]

Mar 17

Ftohjet dhe gripi merren nga duart

Të ftohtit dhe gripi mund të mbijetojnë jashtë organizmit të njeriut për një kohë të gjatë më shumë sesa viruset e të ftohtit dhe mund të jetojnë edhe në sipërfaqe pa pore të lëkurës – siç është druri, plastika apo metali – dhe në sipërfaqe të buta siç janë teshat apo letra. Sëmundjet bakteriale përfshin […]

Mar 17

Gëlltitja e trupave te huajë tek Fëmijët

Jo rralle ne familjet tona apo tek miqte dhe te afermit tane kemi ndeshur raste kur femijet kane gelltitur pa dashje dhe duke lozur sende te ndryshme dhe shumeformeshe, te cilat kane shkaktuar trauma jo te pakta tek prinderit e tyre. Keto sende apo “trupa te huaja” jane thjesht kikirike, fara lule dielli, lajthi, bajame, […]

Mar 6

Si te kujdesemi per veshet?

Veshi shpesh ndodh qe te demtohet edhe nga pakujdesia jone gjate pastrimit te tij. Por si duhet ta behjme pastrimin e vesheve? Kufjet, kunjat, sa i demtojne veshet? Demtimi i daulles, cfare problemi sjell? Keto dhe shume pyetje te tjera gjejne pergjigje ne artikullin e meposhtem.   Nga se shkaktohet dylli tek veshet? Dylli te […]