fbpx

Orari i Punës

Hëne - Shtunë | 09:00-12:00AM - 14:00-18:00PM

Thirrni tani: +383 290 320 030

Modelet

Aparate Degjimi

Disa nga modelet e ndryshme te aparateve te degjimit duke filluar nga ato mbas veshit, ne kanal dhe mbas veshit me reciver ne kanal.
baterija per aparate degjimi aparate degjimi aparate degjimi aparate degjimi aparate degjimi aparate degjimi aparate degjimi aparate degjimi aparate degjimi aparate degjimi aparate degjimiMoxi2KissMoxi2KissMoxi2Kiss