fbpx

Orari i Punës

Hëne - Shtunë | 09:00-12:00AM - 14:00-18:00PM

Thirrni tani: +383 44 700 125

Dec 25

Fishekzjarrët dhe Rënja e Dëgjimit: Njihuni me faktet

-Kur ne mendojmë ekspozimin potencial ndaj zhurmave të rrezikshme, shumica prej nesh mendojnë për muziken me zë të lartë, gjuejtja me armë zjarri ose ndoshta motorët reaktiv të aeroplanëve. Por, e keni ndonjëherë parasysh fishekzjarrët që mundë të jenë një rrezik për shëndetin e familjes tuaj ? Pavarësisht rritjes së kufizimeve ose ndalimit të përdorimit […]