fbpx

Orari i Punës

Hëne - Shtunë | 09:00-12:00AM - 14:00-18:00PM

Thirrni tani: +383 44 700 125

Mar 3

Anestezioni lokal

Anestezioni lokal Eshte pandjeshmeri e perkohshme per dhimbje ( analgjezi) e shkaktuar me substanca kimike. Per dallim prej anestezionit te pergjithshem ku pacienti eshte ne gjume, anestezioni lokal nuk ka efekt ne vigjilence dhe vetedije. Analgjezioni arrihet duke injektuar sasi te vogla te substancave kimike qe veprojne ne strukturat nervore dhe pengojne transmetimin e stimujve […]